ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартує ремонт вулиці Пилипа Орлика

Вероніка Рой

|

З четверга, 23 липня, у Львові розпочинають ремонт вулиці Пилипа Орлика. У зв’язку з цим для транспорту вулицю перекриють на відрізку від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Роботи виконуватиме ТзОВ «Онур». Загальна вартість ремонту становить 74,9 млн грн.

«Роботи плануємо розпочати з четверга, 23 липня. Відповідно, вулиця буде перекрита для руху транспорту на відрізку від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові. Згідно з договором-підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», загальна вартість реконструкції вул. Пилипа Орлика становить 74,9 млн грн. Проектно-кошторисну документацію розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку», – повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Проєктом реконструкції вулиці Пилипа Орлика передбачено розширення проїзної частини, влаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури (велосмуг та велопереїздів), облаштування паркувальних місць для автомобілів вздовж вулиці та зупинки громадського транспорту.

Після ремонту вулиця також стане доступною для маломобільних груп населення. Буде встановлено нові опори освітлення, антипаркувальні стовпці та велостійки тощо.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *