ОСТАННІ НОВИНИ

91-річний львів’янин став найстаршим мешканцем області, який одужав від коронавірусу

Соломія Головіна

|

Найстаршим мешканцем Львівщини, який успішно вилікувався від COVID-19, став 91-річний львів’янин. Про це 2 жовтня під час брифінгу повідомила головний епідеміолог Львівщини Наталія Тімко, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Чоловік хворів коронавірусом у квітні-травні, перебував на лікуванні у стаціонарі Львівської обласної інфекційної лікарні із запаленням легень. Попри свій солідний вік, дідусю вдалося побороти небезпечне захворювання.

Водночас Наталія Тімко повідомила, що найстаршою особою, яка померла від коронавірусу, стала 103-річна мешканка Стрийського району.

Додамо, що станом на ранок 2 жовтня  на Львівщині підтверджено 20 826 випадків інфікування коронавірусом. При цьому небезпечна хвороба забрала життя 570 людей , 7 603 пацієнти одужало.

Нагадаємо, у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *