ОСТАННІ НОВИНИ

Воїн, який допомагав рятувати людей під час пожежі на Різдвяному ярмарку, – у команді «Сила і честь»

Дарина Смеречанська

|

Військовослужбовець Андрій Алямський, який допомагав рятувати людей під час пожежі на Різдвяному ярмарку у Львові в 2018 році, став членом команди партії «Сила і честь». Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив директор девелоперської компанії «Моя Країна» Володимир Пекар, який на місцевих виборах йде першим у списку команди «Сила і честь» до ЛМР.

 

Він додав, що Андрій Алямський нещодавно відзначився ще раз: хлопець кинувся допомагати постраждалому після наїзду авто на вулиці Княгині Ольги. Аварія сталася 22 вересня близько 21:00 год.

«Впізнаєте хлопця? Два роки потому. Незважаючи на єдиний парадний костюм, на який довго відкладав з військової зарплати, кинувся рятувати життя! Вул. Княгині Ольги о 20:50 год. сталася ДТП. Не зміг проїхати повз. Не для піару, але, що є – то є! Андрій Алямський – у команді Ігоря Смешка «Сила і Честь», – зазначив Володимир Пекар.

Впізнаєте хлопця? Два роки згодом…! Не зважаючи на єдиний парадний костюм, на який довго відкладав з військової…

Posted by Volodymyr Pekar on Tuesday, September 22, 2020

Нагадаємо, 16 вересня у Львові відбулися конференції міського та обласного осередків партії «Сила і честь», під час яких затвердили кандидатів у депутати на місцевих виборах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *