ОСТАННІ НОВИНИ

Партія «Сила і честь» затвердила кандидатів до Львівської облради та міської ради

Вероніка Рой

|

У середу, 16 вересня, у Львові відбулися конференції міського та обласного осередків партії «Сила і честь», під час яких затвердили кандидатів у депутати до Львівської міськради, Львівської облради та Львівської районної ради.

 

Зокрема, до Львівської міської ради партію «Сила і честь» поведе директор девелоперської компанії «Моя Країна» Володимир Пекар. Загалом партія висуватиме 64 кандидатів у депутати до міськради Львова. Так, у першу десятку увійшли: Пекар Володимир Васильович, Гура Наталія Богданівна, Підболячний Максим Валерійович, Погрелюк Оксана Володимирівна, Тиркало Юрій Євгенійович, Тищук Олександр Олександрович, Удовенко Олександр Іванович, Тислюк Надія Олегівна, Скриньковський Руслан Миколайович, Ференц Наталія Олександрівна.

Директор Палацу мистецтв Юрій Візняк очолив список кандидатів партії «Сила і честь»  до Львівської обласної ради.  Також першим номером у списку до Львівської районної ради затвердили голову громадської спілки «Українська народна cила» Богдана Кунду.

Додамо, що 29 серпня під час конференції Львівської міської організації партії «Сила і честь» було обрано Наталію Гуру на голову правління міського партосередку.

Фото: Leopolis.news

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *