ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова прибули футбольні збірні України і Швейцарії

Андрій Котенський

|

Футбольні збірні України та Швейцарії прибули до Львова, де на команди очікує поєдинок Ліги націй УЄФА 2020–2021 на «Арені–Львів». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі львівського летовища.

 

«Синьо-жовті» опинились у міста Лева майже одночасно з суперником.

Як відомо у четвер, 3 вересня, на стадіоні «Арена–Львів» відбудеться матч Ліги націй УЄФА 2020-2021 між збірними командами України та Швейцарії. Гра проходитиме без глядачів.

 

Рішення про проведення футбольного поєдинку між збірними України та Швейцарії у Львові без глядачів прийняла УЄФА. Відтак квитки на матч не продаватимуть, подивитися його можна буде по телебаченню.

Зазначимо, що без глядачів зараз відбуваються й матчі інших турнірів, які проходять під егідою УЄФА. Зокрема, це кваліфікаційні раунди до Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу футбольні матчі в Європі тривалий час відбуваються без вболівальників. Подекуди ці обмеження починають переглядати. В Україні у футбол теж грають при порожніх трибунах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Юрій Танчин і пресслужба аеропорту “Львів”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *