ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили приватну школу

Ольга Денисяка

|

У Львові, на вул. Угорській, 12 Е, відкрився новий приватний навчальний заклад  – Креативна Міжнародна Дитяча Школа (КМДШ). Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

У навчальному закладі школярі зможуть навчатися у креативному просторі понад 7000 м кв, у школі з інноваційними підходами, де можна реалізовувати найсміливіші проєкти, займатися науковою та творчою діяльністю, а головне  – де можна зростати сильною особистістю, здатною творити креативне майбутнє.

КМДШ увійшла у рейтинг Microsoft Showcase Schools, в якому представлені найінноваційніші школи світу. Тут практикують проєктний підхід, інтегроване навчання та білінгвальні заняття. Учні розглядають теми через призму декількох навчальних дисциплін, а отримані знання закріплюють практикою.

У цій школі ставляться з розумінням до особистих потреб, здібностей, ритму навчання та побажань кожної дитини. Школярі поглиблено вивчають англійську, французьку, німецьку та польську мови, а також мають можливість спілкуватися з носіями.

Неподалік нової школи також триває будівництво садочка, який планують запустити у 2021 році.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *