ОСТАННІ НОВИНИ

Вогнеборці врятували двох людей під час пожежі в Дрогобичі

Ольга Денисяка

|

У неділю, 30 серпня, у Дрогобичі спалахнув двоповерховий будинок. Вогнеборцям вдалось врятувати двох людей, яких пожежа застала на балконі. Про це Львівському порталу повідомили у головному управлінні ДСНС Львівщини.

 

30 серпня о 09:32 год. рятувальникам повідомили про пожежу  м. Дрогобич на вул. Л. Українки, 33 в коридорі цегляного двохповерхового житлового будинку, розміром 10×15 м.

Коли пожежники приїхали на виклик, з квартири пробивався дим. Сходова клітина була повністю задимлена, а на балконі двоє людей кликали на допомогу.

 

«Вогнеборці не гаючи часу приступили до порятунку людей, а також ліквідації пожежі. Рятувальники за допомогою висувної драбини врятували чоловіка,а також винесли через сходову клітину літню жінку», – йдеться в повідомленні.

О 10:15 год. пожежу локалізували та о 11:54 год. повністю ліквідували.

Вогонь знищив дах та перекриття на площі 40 кв.м та пошкодив речі домашнього вжитку на другому поверсі в двох квартирах на площі 20 кв.м.

До ліквідації пожежі залучалось 14 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Причини та обставини події встановлюють правоохоронні органи.

 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *