ОСТАННІ НОВИНИ

«Пласт» збирає кошти на лікування курсантки зі Львівщини, яку збив п'яний майор

Соломія Головіна

|

Українська скаутська організація «Пласт» ініціювала збір коштів на лікування однієї з трьох курсанток Української військово-медичної академії, що постраждали у Києві внаслідок наїзду автомобіля, за кермом якого був п’яний майор. Травмована Галина Николин є пластункою зі Львівщини. Про це йдеться на Facebook-сторінці «Пласту».

 

Пластунка Галина Николин – виховниця гуртка «Валькірії», відповідальна за фінанси та заходи у Львівській Окрузі.

«У дівчини розтрощені кістки, множинні переломи, розриви зв’язок, анемія середнього ступеня. На даний момент лікарі розглядають можливу потребу ампутації кінцівки. Потрібна ваша підтримка, фінансова допомога», – зазначається у повідомленні пластунів.

Реквізити для збору коштів: 4441 1144 4654 7406 (Монобанк); 4149 4390 0273 4014 (ПриватБанк). Одержувач – Галина Николин.

У розмові із Zaxid.net друзі Галини із Станиці Дрогобич зазначили, що загрози життю дівчини немає, але її стан важкий, вона отримала важкі травми обох ніг.

«Галя з Борислава, більшість часу жила у Дрогобичі. Ми почали збір коштів для неї. Наразі точної суми не відомо, бо не зрозуміло, яка буде потреба в операції і реабілітації», – повідомила виданню голова «Пласту» у Дрогобичі Софія Станович.

Як повідомляв Львівський портал, двом курсанткам, яких 25 серпня на території військової частини на вулиці Зоологічній у Києві збив п’яний водій, ампутували по одній нозі. В одної з них під питанням ампутація другої ноги. Третю дівчину також прооперували, у неї зламані обидві ноги.

Фото: Facebook/«Пласт»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *