ОСТАННІ НОВИНИ

Карантин в Україні продовжили до 31 жовтня

Ольга Денисяка

|

Кабінет міністрів продовжив адаптивний карантин в Україні до 31 жовтня 2020 року. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду 26 серпня, передає Львівський портал.

 

«Збільшення захворюваності в останні тижні змушує нас діяти більш рішуче. Зонування територій по кольорам діятимуть щонайменше до 1 листопада. До 31 жовтня ми продовжимо карантин», – заявив Шмигаль.

На засіданні міністри проголосували вказане рішення одностайно.

Нагадаємо, 22 липня адаптивний карантин в Україні продовжили до 31 серпня.

Як відомо, 31 липня державна комісія ТЕБ і НС поділила Україну на чотири зони за рівнем поширення коронавірусного захворювання: «зелену», «жовту», «помаранчеву» та «червону» зони.  Населені пункти Львівської області потрапили до «помаранчевої», «жовтої» та «зеленої» зон.

Власне 12 серпня Кабмін зменшив кількість показників при визначенні карантинних зон для регіонів. Два з них об’єднали в один, тому тепер загалом їх три замість чотирьох. Детальніше про це читайте тут.

20 серпня Державна комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій віднесла фактично всю Львівщину до «помаранчевої зони», лише Самбір – у «червону».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *