ОСТАННІ НОВИНИ

24 серпня у Львові відбудеться Марш нескорених  

Ольга Денисяка

|

У День Незалежності, 24 серпня, у Львові проведуть Марш нескорених, щоб вшанувати пам’ять загиблих Героїв та морально підтримати українських воїнів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Марш відбудеться уже вдруге: торік охочі також могли взяти участь у цій події. Ідею провести марш запропонував ветеран 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр» Артур Кирєєв.

«Хочу запросити всіх на Марш нескорених, який відбудеться на День Незалежності України. Стартує колона від центрального входу Личаківського кладовища, далі рухаємося до Госпіталю, де подякуємо хлопцям, і тоді йдемо до пам’ятника Шевченкові – там буде мініакція. І тоді йдемо до Гарнізонного храму, де помолимося за військових, які нас захищають. Біля храму буде два прапори, довжиною 6 та шириною 3 метри, тому всі охочі зможуть залишити на прапорі свій підпис. Всіх просимо бути в масках і дотримуватися безпечної дистанції», – зазначив Артур Кирєєв.

Так, о 09:00 год. учасники зустрічаються на Личаківському кладовищі. Там вшанують загиблих Героїв за волю й незалежність України. Опісля вирушать до Військового госпіталю, що на вул. Личаківській, 26, а відтак, підуть до Гарнізонного храму, що на вул. Театральній, 11 – там помоляться за усіх захисників України.

Зазначимо, що у Львові усі заходи, присвячені Дню Незалежності, відбуватимуться на свіжому повітрі, здебільшого у парках та скверах, та з дотриманням усіх карантинних вимог.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *