ОСТАННІ НОВИНИ

У водоймах на Львівщині потонули три людини

Наталя Дуляба

|

Протягом понеділка, 17 серпня, у водоймах Львівської області потонули три чоловіки, одного із них досі шукають. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту населення Львівської ОДА.

 

Перший фатальний випадок стався у Дрогобичі у місцевому ставку на вул. Самбірській. Орієнтовно о 12:35 год. тут виявили 49-річного місцевого мешканця. За попередньою інформацією, чоловік втопився ще 16 серпня під час купання.

Ще одного утопленика знайшли у водоймі у селі Ставки Яворівського району. Водолази підняли на поверхню тіло 38-річного львів’янина. Наразі відомо, що чоловік також потонув 16 серпня під час відпочинку.

В Яворові у місцевій водоймі, що на вул. І. Хрестителя, також потонула людина. Тут під час відпочинку втопився 57-річний житель села Чернилява Яворівського району. Тіло чоловіка ще не знайшли, рятувальники продовжують пошуки.

Зазначимо, із початку року у водоймах на Львівщині потонули вже 38 людей, в тому числі двоє дітей.

Аби уникнути летальних випадків, обов’язково потрібно пам’ятати правила безпечного відпочинку та знати, яким чином слід надавати першу допомогу при утопленні. Детальніше про це читайте у матеріалі Львівського порталу «Відпочинок на воді. Як правильно надати першу допомогу при утопленні?».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *