ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський фотограф переміг у міжнародному фотопроєкті National Geographic

Андрій Котенський

|

Львівський художник та фотограф документаліст Артур Абрамів посів перше місце в міжнародному фотопроєкті National Geographic Traveller India на тему «World Public Transport». Про це повідомив сам Абрамів на своїй сторінці в Instagram.

«Я став переможцем, зайнявши перше місце в міжнародному фотопроєкті National Geographic Traveller India на тему «World Public Transport». Ця фотографія опублікована на першій шпальті сайту NatGeo та буде у серпневому номері видання National Geographic Traveller India», – повідомив Артур Абрамів.

Головною метою проекту було зобразити різноманіття видів громадського транспорту з усього світу.

У об’єктив фотографа потрапила сцена з електрички Львівської залізниці напрямку Мукачево – Львів, яку він зазняв у 2018 році десь у Карпатських горах.

«На фото ми бачимо, як кондуктор продає квитки, а пасажири звично їдуть цим потягом, щоб повернутися з Карпат. Пасажирам подобається затишок, там вони їдять і п’ють. Деякі із задоволенням читають улюблені книги, а інші грають у карти. Будь-яка конфіденційність та особистості межі швидко стираються», – повідомив Артур Абрамів.

Участь у конкурсі взяли фотографи з усього світу. Із численних робіт було відібрано 32 найкращі фотографії, і визначено лише трьох переможців. Абрамів став єдиним українцем, який не лише увійшов до цього проєкту, а зайняв перше місце.

Раніше Львівський портал повідомляв, що фото Артура Абраміва на тему «Планета в Балансі» увійшла у 25 найкращих фотографій з усього світу за версією National Geographic YourShot.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *