ОСТАННІ НОВИНИ

Фото львів’янина увійшло у ТОП-25 світу за версією National Geographic YourShot

Ольга Денисяка

|

Фото львівського професійного фотографа Артура Абраміва на тему «Планета в Балансі» увійшла у 25 найкращих фотографій з усього світу за версією National Geographic YourShot. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львіської міської ради.

 

Ця фотографія буде представлена National Geographic світовій спільноті на виставці під гаслом «Наш останній заклик для досягнення Балансу на Планеті», котра буде відбуватися в Сан-Міґель-де-Альєнде, Meксика у культурній столиці південної Америки на міжнародному фестивалі фотографії FotoFest з 7 до 10 листопада 2019 року. Мета цієї виставки показати міжнародній аудиторії важливість захисту нашої планети.

Участь у висвітлені цієї теми брали тисячі професійних фотографів із 195 країн. З 13 000 подань Метт Адамс (старший продюсер National Geographic YourShot) та Крістен Макніколас (фоторедактор асоціації National Geographic YourShot) відібрали лише 25 найкращих фоторобіт.

Артур Абрамів став єдиним українцем, який увійшов у фінал та який буде представлений світовій спільноті на виставці «Наш останній заклик для досягнення Балансу на Планеті».

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *