ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії забракло грошей для ремонту на проспекті Свободи

Ольга Денисяка

|

На проспекті Свободи у центрі Львова почали ремонтувати пішохідну алею. Для ремонту необхідно майже 14 млн грн, однак у бюджеті таких коштів наразі немає. Тому на алеї виконають лише роботи, вартість яких – 9,5 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

«Капітальний ремонт центральної пішохідної алеї на пр. Свободи проводить ПП «Термобуд-Київ». Вартість робіт – 13 млн 744 тис грн. Оскільки такої суми в бюджеті наразі немає, то з підрядником укладено угоду на виконання робіт на суму 9,5 млн грн. У разі наявності повної суми коштів, буде укладено додаткову угоду з підрядником», – повідомив голова Галицької РА Андрій Зозуля.

Також він розповів, що проєктом ремонту алеї на пр. Свободи передбачено облаштування водопостачання та водовідведення й автоматичного поливу газонів, ремонт прилеглих тротуарів, заміну освітлення. Саму алею буде вистелено плиткою з чорного та сірого граніту.

Додамо, що зараз всі районні адміністрації міста проводять ремонт внутрішньоквартальних вулиць, дворів, тротуарів, облаштовують громадські простори. На ці роботи з міського бюджету буде витрачено близько 240 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *