ОСТАННІ НОВИНИ

За руйнування двох пам'яток архітектури у Львові дві фірми отримали по 170 тисяч штрафу

Соломія Головіна

|

У Львові через руйнування пам’яток архітектури наклали максимальні штрафи у розмірі 170 тис. грн. на дві фірми. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Так, штрафи було накладено сьогодні, 5 серпня, під час засідання адміністративної комісії, створеної при виконавчому комітеті ЛМР щодо порушення законодавства про охорону історичної спадщини.

Мова йде про пам’ятки архітектури на вул. Січових Стрільців, 2, а також на вул. Франка, 90.

«Під час сьогоднішнього засідання адмінкомісія наклала два штрафи по 170 тис грн за руйнування пам’яток архітектури. Йдеться про ремонтні роботи в пам’ятці архітектури на вул. Січових Стрільців, 2. Представнику юридичної особи було вручено припис про зупинення робіт. Проте роботи було продовжено. Окрім того, питання двічі розглядалось на адмінкомісії, і представник власника не надав жодного дозвільного документу на проведення робіт», – розповів заступник міського голови Львова з питань розвитку, голова адміністративної комісії Андрій Москаленко.

вул. Січових Стрільців, 2

Водночас другий порушник – юридична особа, що здійснила вибиття дверного отвору на місці віконних у цоколі будівлі-пам’ятки архітектури на вул. Франка, 90.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *