ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні впіймали водія, котрий майже втричі перевищив швидкість

Вероніка Рой

|

У Львові на вулиці Городоцькій за допомогою радару TruCam патрульні зафіксували порушення швидкості 21-річним водієм майже утричі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

 

Учора екіпаж патрульної поліції, працюючи на вулиці Городоцькій з приладом для вимірювання швидкісного режиму транспортних засобів TruCam, зафіксував значне його перевищення – 145 км/год. Хоча у населених пунктах можна їздити зі швидкість 50 км/год.

«Автомобіль Volkswagen Scirocco їхав з мосту в напрямку Мотозаводу на швидкості 145 км/ год. 21-річного порушника одразу зупинили і показали його перевищення», – зазначили патрульні.

На чоловіка винесли постанову за ч.3 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину) КУпАП. Вона передбачає штраф – 510 гривень.

Загалом, від початку року патрульні винесли 19 201 постанову за перевищення швидкості на суму 5 076 285 гривень. Вже понад 90 % цієї суми порушники сплатили.

Як нещодавно інформував Львівський портал, 29 липня збільшили кількість ділянок, де використовують радари вимірювання швидкості TruCAM, а також розширили вже існуючі. Одразу дев’ять приладів вимірювання швидкості запрацювали на дорогах Львівщини. З їх переліком можна ознайомитися тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *