ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти порушують режим «тиші» на Донбасі

Наталя Дуляба

|

Протягом минулої доби, 27 липня, збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

Так, незважаючи на режим повного припинення вогню, який розпочався на Донбасі опівночі 27 липня, окупанти тричі відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Поблизу Водяного противник стріляв із гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а біля Південного – з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Ще один факт провокації з боку збройних формувань РФ зафіксовано неподалік Новомихайлівки. Тут російські найманці за допомогою ручних протитанкових гранатометів противник здійснили мінування трьома протипіхотними мінами ПОМ-2.

Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали. Втрат серед наших воїнів внаслідок ворожих обстрілів немає.

«Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою. Українські воїни дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника», – кажуть у штабі ООС.

Від початку доби 28 липня ворожої активності на Донбасі не зафіксовано.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *