ОСТАННІ НОВИНИ

Біля ЛКП «Лев» почали облаштовувати вигульний майданчик для собак

Соломія Головіна

|

У Львові розпочали роботи з влаштування тренувально-вигульного майданчика для собак на вулиці Промисловій, поруч з ЛКП «Лев». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі підприємства.

 

Зазначимо, що попередньо початок робіт було заплановано на березень, однак через карантин їх довелося відтермінувати.

Майданчик буде умовно поділено на дві частини:

  • спортивна зона зі спеціальними тренажерами, заняття на яких сприятимуть соціалізованості собак,
  • сенсорний сад для собак зі спеціальними рослинами, що зніматимуть стрес у чотирилапих, спеціальним мощенням та затишними «купе» для спілкування з потенційними господарями.

«Віримо, що майданчик з сенсорним садом також сприятиме зниженню стресу у собак, що потрапляють до нас з вулиці, а потенційним господарям буде ще легше обирати собі друга сім’ї, маючи можливість провести час разом у такому прекрасному місці», – наголошують у ЛКП «Лев».

Додамо, що також тривають роботи з влаштування влаштування тренувально-вигульного майданчика на території Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького. Майданчик буде поділено на такі частини: секцію для великих порід та  секцію для малих порід та цуценят. Невід’ємною частиною проєкту є облаштування території тренажерами для спортивних занять із собаками як великих, так і малих порід. В обидвох секціях для зручності господарів чотирилапих будуть облаштовані доріжки, встановлені лавочки, а також станції для прибирання за собаками, комплекти інформаційних таблиць з правилами, яких необхідно дотримуватись на території майданчика.

Нагадаємо, що згідно Програми створення інфраструктури для належного вигулу собак у Львові на 2019−2023 роки передбачається облаштування 97 об’єктів для вигулу собак: з них 27 майданчиків для вигулу собак, на яких власники зможуть вигулювати своїх улюбленців без повідка, 21 закритий тренувально-вигульний майданчик зі спортивним обладнанням та 49 прогулянкових маршрутів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛКП «Лев»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *