ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін погодив нового голову Самбірської РДА

Наталя Дуляба

|

У середу, 15 липня, Кабінет Міністрів України погодив кандидатуру на посаду голови Самбірської РДА. Новим очільником району стане Іван Ільчишин. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

 

Так, під час засідання уряд погодив нового голову Самбірської ОДА. Ним стане Іван Ільчишин, який зараз є т.в.о. голови райдержадміністрації.

Зазначимо, донедавна Самбірську РДА очолював 29-річний Андрій Жепко. Президент звільнив його наприкінці травня, загалом на цій посаді посадовець протримався трохи більше п’яти місяців. За час роботи Жепко відзначитися тим, що у березні, у розпал коронавірусного карантину, полетів відпочивати у Єгипет.

Після звільнення Андрія Жепка обов’язки голови Самбірської РДА почав виконувати Іван Ільчишин, який до цього був першим заступником. Для того, аби Іван Ільчишин остаточно очолив Самбірську РДА, відповідне розпорядження ще має видати президент України, який, власне, призначає і звільняє голів райдержадміністрацій.

У своїй декларації як кандидат на голову Самбірської ОДА Іван Ільчишин не вказав заробітку у райдержадміністрації, хоча працює там із березня 2020 року. Торік посадовець отримав 187 747 грн зарплати у ТОВ «Рейнір», а також понад 2,6 млн грн – від продажу частини будинку.

Повноцінного житла Іван Ільчишин не має, проте володіє часткою будинку і гаражів у Львові, має земельну ділянку на Пустомитівщині. Їздить чиновник на Honda CR-V 2008 року випуску, а також зберігає готівкою 125 500 доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *