ОСТАННІ НОВИНИ

Сихівський міст відремонтують за 1,5 млн грн

Наталя Дуляба

|

На вул. Сихівській почали ремонтувати міст, який сполучає Іскру із вул. Зеленою. Вартість робіт становить 1,56 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі міськради Львова.

 

Ремонт шляхопроводу на вул. Сихівській стартував 13 липня. Всі роботи виконує ТзОВ «Волинська містобудівельна компанія» за 1,56 млн грн.

Зазначимо, що міст ремонтують не повністю, а лише одну його частину, якою пересуваються пішоходи. Так, підрядник тут замінить покриття і встановить нові поручні.

«Підрядник облаштує тротуарні консолі із монолітного залізобетону, наростить огородження монолітним бетоном, влаштує гідроізоляцію з промиванням і просушуванням обезпиленої поверхні проїзної частини, встановить стальні зварні поручні на шляхопроводі та змонтує допоміжні дрібні металоконструкції», – пояснюють у Сихівській райадміністрації.

Згідно з тендерними вимогами, завершити ремонт частини мосту ТзОВ «Волинська містобудівельна компанія» має до кінця 2020 року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *