ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 21-річного хлопця судитимуть за порубку ялиці у заповіднику

Ольга Денисяка

|

9 липня слідчі повідомили про підозру 21-річному мешканцю Турківського району, який зрубав ялиці в одному з заповідників району. Тепер йому загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Поліцейські встановили, що 21-річний мешканець одного з сіл Турківського району в липні незаконно зрубав у місцевому лісгоспі, який належить до природнього заповідного фонду, дерева породи «ялиця». За це підозрюваному загрожує покарання – до трьох років позбавлення волі.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут вчинені у заповідниках або на територіях чи об’єктах природно-заповідного фонду) Кримінального кодексу України.  Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Нацполіція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *