ОСТАННІ НОВИНИ

Троє мешканців Львівщини потрапили у реанімації через укуси змій

Вероніка Рой

|

Протягом четверга, 2 липня, троє мешканців Львівщини опинилися в реанімаційних відділеннях лікарень області через укуси змій. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС у Львівській області.

 

Зокрема, о 16:16 від медиків до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в реанімаційне відділення Турківської центральної районної лікарні поступив 39-річний чоловік. Мешканця Львівщини у праве передпліччя вкусила змія.

Ще один випадок укусу змії стався у Перемишлянському районі. 36-річну місцеву мешканку плазун вкусив за праву ногу. Постраждалу спершу госпіталізували в реанімаційне відділення Перемишлянської центральної районної лікарні, згодом її направили до Львівської обласної клінічної лікарні.

Цього ж дня у Сколівському районі змія напала на 48-річного чоловіка. Плазун вкусив мешканця Львівщини за ногу. Його було госпіталізовано в реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні. Стан потерпілого – середньої важкості.

Детальніше про те, як не стати жертвою змій, читайте у матеріалі Львівського порталу: «Обережно, змії! Все, що потрібно знати, аби не стати жертвою плазунів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *