ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обвалилася стіна закинутої будівлі

Вероніка Рой

|

У середу, 1 липня, на вулиці Дашкевича, 29 обвалилася стіна закинутої нежитлової будівлі. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

 

До рятувальників інформація про обвал на вулиці Дашкевича, 29 надійшла об 11:43 год. Як з’ясувалось на місці виклику, в закинутій двоповерховій нежитловій будівлі сталося руйнування стіни.

Потерпілих немає. Місце події огороджено.

«Будівля межує із житловим будинком, тому аварійну будівлю зараз обгородили сигнальною стрічкою та плануємо обгородити захисними щитами, щоб ніхто не постраждав. Наразі нам відомо, що є 4 співвласники цієї будівлі. Зараз їх розшукуємо і будемо зобов’язувати привести будівлю до належного стану», — цитує пресслужба міськради Львова голову Шевченківської РА Надію Банах.

Як повідомляв Львівський портал, ввечері 14 лютого 2019 року  стався обвал у будинку №7 на вул. Личаківській. У будівлі з першого по третій поверх рухнула стіна. На щастя, ця частина будинку була нежитловою.

Після цього міськрада заявила, що винним в обвалі є власник будинку, тому вимагатиме притягнення його до відповідальності. Згодом власник будинку пообіцяв відновити будівлю.

Фото: ДСНС Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *