ОСТАННІ НОВИНИ

Микола Маланич знову очолив Держекоінспекцію Львівщини

Ольга Денисяка

|

Звільнений пів року тому з посади очільника Держекоінспекції Львівщини Микола Маланич повернувся на посаду. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Держекоінспекції.

 

Зазначається, що Микола Маланич керуватиме Держекоінспекцією у Львівській області під час карантину та доки не буде визначено керівника за результатами конкурсу.

«За результатами проведеного добору на зайняття посади начальника Державної екологічної інспекції  у Львівській області – Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Львівської області, на період дії карантину та до дня визначення переможця конкурсного відбору відповідно до законодавства, шляхом укладення контракту, визначено кандидатуру Маланича Миколи Миколайовича», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Львівський портал, у грудні 2019 року тимчасовий виконувач обов’язків голови Державної екологічної інспекції України Єгор Фірсов звільнив 15 керівників територіальних організацій. Серед них – і очільник Держекоінпекції Львівщини Микола Маланич.

Зазначимо, Микола Маланич очолював Державну екологічну інспекцію у Львівській області з березня 2016 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *