ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові демонтували 17 незаконних МАФів

Ольга Денисяка

|

У Львові примусово демонтували 5 кіосків із 17-ти, які не мали відповідних дозвільних документів, решту МАФів власники забрали добровільно. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Заступниця директора департаменту містобудування Наталія Алєксєєва зазначила, що наразі готується рішення про демонтаж ще 10 тимчасових споруд

«Найбільше рішень про демонтаж тимчасових споруд без дозволів і документів ухвалили щодо павільйонів у Галицькому і Франківському районах. Цікаво, що більшість власників споруд, щодо яких ухвалили рішення про демонтаж, забирають їх самі. Таким чином економлять час, сили, нерви і нам, і собі», – повідомила Наталія Алєксєєва.

Львівський портал повідомляв, що прийнятою наприкінці 2019 року ухвалою Львівська міська рада затвердила оновлений список усіх законних тимчасових споруд. До нього потрапили 1358 МАФів.

Найбільше кіосків знаходиться у Сихівському (301) та Шевченківському (292) районах Львова, найменше – у Галицькому – 109. Усі законно облаштовані тимчасові споруди ознакують спеціальними QR-кодами.

Водночас ті кіоски у Львові, де торгують алкоголем, працюють ломбарди і лотереї, будуть демонтовувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *