ОСТАННІ НОВИНИ

Хвора на коронавірус львів’янка 47 днів провела у реанімації

Вероніка Рой

|

У вівторок, 23 червня, 51-річну львів’янку, котра 47 днів перебувала у реанімації Львівської обласної інфекційної лікарні, з яких 33 дні – на штучній вентиляції легень, перевели у відділення. Наразі стан жінки стабільний і вона продовжує лікування. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник директора Львівської обласної інфекційної лікарні Ігор Берник.

 

«33 доби на апараті ШВЛ, 47 діб – у реанімації! Вчора з реанімації у відділення для подальшого лікування переведено хвору, яка 47 діб перебувала у реанімації, з яких 33 – на апараті ШВЛ», – написав Ігор Берник.

Як розповів у коментарі Львівському порталу завідувач відділення інтенсивної терапії і реанімації Віктор Токарєв, 51-річна жінка поступила до Львівської обласної інфекційної лікарні ще у квітні у важкому стані.

«Консервативне лікування не давало результату. Пацієнтку на шостий день перевели до реанімації та на другу-третю добу вона була підключена до апарату штучної вентеляції легень. Довготривало у критичному стані жінка знаходилася на апараті ШВЛ. На щастя, стан її вдалося стабілізувати. Пацієнту відключили від апарату ШВЛ: вона отримувала кисневу терапію», – розповідає Віктор Токарєв.

За його словами, зараз у жінки спостерігається позитивна динаміка, вона стала менш залежною від кисню. Жінку вчора перевели з реанімації у відділення, де вона продовжить лікування.

Як повідомляв Львівський портал, 51-річну львів’янку від’єднали від апарату ШВЛ 10 червня. Львів’янка пробула на штучній вентиляції легень 33 доби.

Станом на ранок 24 червня на Львівщині COVID-19 виявили у 4423 людей. За останню добу діагноз «коронавірус» підтвердили у ще 203 осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *