ОСТАННІ НОВИНИ

Хвору на коронавірус Олену Зеленську госпіталізували

Наталя Дуляба

|

Дружину президента України Олену Зеленську, яка захворіла на коронавірус, госпіталізували в одну з лікарень Києва із двобічною пневмонією. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі президента.

 

«Наразі діагноз Олени Зеленської – COVID-19. Позагоспітальна двобічна полісегментарна пневмонія середнього ступеня важкості. ДН 0. Дотації кисню не потребує. Стан стабільний», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, про те, що в Олени Зеленської виявили коронавірус, стало відомо 12 червня. Тоді першу леді ізолювали від інших членів сім’ї, вона перебувала на амбулаторному лікуванні.

Зараз столичні лікарі стежать за станом Олени Зеленської.

Також в Офісі президента додають, що чергові ПЛР-тести, які провели Володимиру Зеленському і дітям 15 червня, показали негативний результат.

Водночас УП пише, що незважаючи на підтверджений коронавірус у дружини, Володимир Зеленський все одно їздить в офіс. При цьому речниця президента Юлія Мендель запевнила, що Зеленський обмежив коло свого спілкування, а всі наради, перемовини та зустрічі проводить по спецзв’язку чи телефоном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *