ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові інспектори з паркування виписали штрафів на 6 мільйонів

Ольга Денисяка

|

Від початку 2020 року інспектори з паркування виписали близько 17 тисяч постанов на суму понад 6 млн грн за порушення водіями правил дорожнього руху. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

З осені 2018 року у Львові працюють інспектори з паркування, які штрафують водіїв, виносять постанови, розглядають справи щодо порушень правил паркування та евакуйовують авто на штрафмайданчик.

За словами начальника управління безпеки міста Юрія Діля, у 2020 році (впродовж січня-травня) було виписано 16 860 постанов, на суму більше 6 млн грн

«Натомість у 2019 році наші інспектори з паркування виписали 41 489 постанов на суму 16 млн грн. Відтак до бюджету надійшло понад 11 млн грн», – зазначив  Юрій Діль.

Також він зауважив, що наразі у місті працює 16 інспекторів та додав, що після завершення карантину будуть продовжувати набір.

«Щодня наші працівники реагують на звернення мешканців на Гарячу лінію міста та опрацьовують важкі ділянки дороги, де виникають затори через, припарковані з порушенням ПДР, автомобілі», – розповів Юрій Діль.

Як повідомляв Львівський портал, перші інспектори з паркування запрацювали у Львові 1 листопада 2018 року. Такі посади ввели на вимогу закону «Про реформування сфери паркування транспортних засобів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *