ОСТАННІ НОВИНИ

Частина мешканців Сихова 16 червня буде без води: адреси

Соломія Головіна

|

На Сихові завтра, 16 червня, частина мешканців буде без води. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Як пояснюють у мерії, у зв’язку з продовженням робіт по реконструкції дороги на вулиці Хуторівка 16 червня проводитимуться роботи по перепідключенню новозбудованих водопровідних мереж діаметром 500 мм. Відтак з 08:00 до 24.00 год. буде припинено подачу води до частини Сихівського масиву. Натомість з 10:00 год. на вул. Чукаріна, 6 та пр. Червоної Калини, 58 працюватимуть водовозки.

За інформацією ЛМКП «Львівводоканалу», водопостачання буде призупинено до: пр. Червоної Калини (парна сторона від № 40 до № 120, непарна сторона від № 25 до № 95), вул. Довженка, вул. Манастирського, вул. Хуторівка, вул. Чукаріна, вул. Хоткевича, вул. Скорини (парна сторона від № 6 до № 38), вул. Демнянська (парна сторона від № 2 до № 22), вул. Стрийська (буд.№ 45), вул. Сихівська, вул. Зубрівська, вул. Морозна, вул. Кавалерідзе, вул. Полуботка, вул. Антоненка-Давидовича, вул. Коломийська, вул. Кос-Анатольського.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. В період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

Як відомо, із 15 червня у Львові стартували щорічні гідравлічні випробування, відтак мешканці протягом місяця будуть без гарячої води.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *