ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській обласній раді відбулися пертурбації у майновій комісії

Соломія Головіна

|

Голова майнової комісії Львівської обласної радии Ігор Комарницький склав свої повноваження на цій посаді. Натомість до цієї комісії увійшли троє депутатів – Роман Васьків, Тарас Курчик та Петро Жукровський. Відповідні пертурбації відбулися під час сесійного засідання ЛОР 4 червня, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як пояснив голова Львівської облради Олександр Ганущин, Ігор Комарницький подав заяву на звільнення з посади голови майнової комісії за власним бажанням. Представники «Самопомочі» вимагали заслухати звіт депутата про роботу під час головування у комісії, однак Ігор Комарницький був відсутній  під час сесійного засідання.

Депутати проголосували за його звільнення з другої спроби: під час першого голосування було лише 40 голосів «за», відтак згодом вони повернулися до цього питання і відставку Комарницького підтримала вже більшість у сесійній залі.

Окрім цього, бажання стати членом майнової комісії висловили четверо депутатів: Петро Жукровський, Роман Васьків (члени комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту), новообраний депутат Тарас Курчик, а також колишній перший заступник голови ЛОР Андрій Білоус. Однак рішення щодо включення у комісію Андрія Білоуса депутати не підтримали.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у облраду зайшов новий депутат від НРУ: ним став український співак, заслужений артист України, заступник генерального директора-художнього керівника Львівської опери Тарас Курчик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *