ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові незаконно встановили МАФ

Ольга Денисяка

|

Вночі 4 червня у Львові на вулиці Роксоляни, 51 без жодних дозволів встановили кіоск. Відтак у мерії заявили, що звернуться до правоохоронних органів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

Минулої ночі без жодних дозвільних документів було встановлено МАФ на вул. Роксоляни, 51. За словами заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, мерія звертатиметься до правоохоронних органів та діятиме відповідно визначеної процедури, аби покарати порушників.

«Там нема дозволів, з’ясовуємо хто зробив, і будемо йти по процедурі. Мерія звернеться в поліцію, щоб це безчинство припинити. Бо МАФ встановили вночі без дозволів», – зазначив Любомир Зубач.

Львівський портал повідомляв, що прийнятою наприкінці 2019 року ухвалою Львівська міська рада затвердила оновлений список усіх законних тимчасових споруд. До нього потрапили 1358 МАФів.

Найбільше кіосків знаходиться у Сихівському (301) та Шевченківському (292) районах Львова, найменше – у Галицькому – 109. Усі законно облаштовані тимчасові споруди ознакують спеціальними QR-кодами.

Водночас ті кіоски у Львові, де торгують алкоголем, працюють ломбарди і лотереї, будуть демонтовувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *