ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на хабарі спіймали керівника підрозділу ДСНС

Вероніка Рой

|

У Львові співробітники Служби безпеки України затримали начальника Управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС на хабарі. Посадовець вимагав гроші за фіктивну перевірку протипожежної документації складів із піротехнікою. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі СБУ у Львівській області.

 

Як інформують у СБУ, за винагороду посадовець пообіцяв місцевому приватному підприємцю «всліпу» погодити документи щодо протипожежного стану великого складського приміщення, яке розташоване у Львові. Крім цього пообіцяв подальше лояльне ставлення під час наступних перевірок.

«Такі дії могли призвести до виникнення надзвичайних ситуацій у місцях із скупченням людей. Правоохоронці викрили посадовця під час одержання першої частини хабара. За місцем роботи зловмисника відбулись обшуки», – зазначають в СБУ.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення посадовцю про підозру.

Перевіряється причетність інших співробітників Управління до функціонування корупційної схеми. Триває слідство.

Фото: СБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *