ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі: окупанти не припиняють вогонь, є поранений військовий

Наталя Дуляба

|

Протягом минулої доби, 1 червня, збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» загарбники обстріляли позиції українських оборонців неподалік Гнутового. Спочатку противник застосував гранатомети різних систем, а згодом залучив безпілотний літальний пристрій для скидання пострілу ВОГ-17.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» на підступах до Попасної російські найманці вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

«Наші захисники, утримуючи оборону, діяли відважно та дали ворожим підрозділам гідну відсіч. За даними розвідки, минулої доби було поранено двох окупантів. Відчувши на собі рішучість дій військовослужбовців Збройних Сил України, противник припинив свою активність», – кажуть у штабі ООС.

Внаслідок ворожих обстрілів один український військовий отримав поранення. Його доставили у медзаклад для надання необхідної допомоги. Стан здоров’я чоловіка задовільний.

Від початку доби 2 червня російські окупанти обстріляли наших військовослужбовців поблизу Майорська. Втрат немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *