ОСТАННІ НОВИНИ

У виготовленні та збуті наркотиків у Львові підозрюють поліцейського

Вероніка Рой

|

У середу, 20 травня, у Львові слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали працівника Управління патрульної поліції у місті Львові під час збуту психотропної речовини. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДБР.

 

За попередньою інформацією, правоохоронець облаштував лабораторію для виготовлення наркотичних речовин в квартирі. Та виготовлялася психотропна речовина – амфетамін, для подальшого збуту за допомогою спільників. Зазначимо інформацію про викриття лабораторії

20 травня слідчі ДБР затримали поліцейського під час збуту 300 грамів амфетаміну на загальну суму 54 000 гривень.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання відносно нього запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади. У разі доведення вини, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна.

Зазначимо інформацію про викриття лабораторії з виготовлення амфітаміну правоохоронці оприлюднили ще у середу,20 травня. Втім у повідомленні поліції не було вказано, що до збуту причетний поліцейський. Як повідомляли у Нацполіції, до складу злочинної групи входило семеро мешканців Львова, Києва та Бродів віком від 26-ти до 47-ми років. Троє з них організували роботу нарколабораторії, інші – займалися збутом «продукції». Чотирьох з них вчора було затримано.

Фото: ДБР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *