ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби на Донбасі поранення отримали троє військових

Соломія Головіна

|

Минулої доби, 17 травня, на Донбасі внаслідок ворожих обстрілів троє українських військовослужбовців отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

Зазначається, що збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню.

Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, безпілотних літальних апаратів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Наші військовослужбовці своєчасно реагували на усі збройні провокації та прицільним вогнем по позиціях ворога змушували його відмовитись від продовження обстрілів.

«Рішучими діями та ефективним застосуванням чергових вогневих засобів Об’єднані сили припинили ворожу активність. Загарбники отримали адекватну відповідь від українських воїнів.

За даними розвідки, 17 травня наші воїни знищили двох російських окупантів та ще двох поранили», – зазначили у пресцентрі ООС.

Як повідомляв Львівський портал, внаслідок ворожих обстрілів біля Авдіївки у неділю, 17 травня, поранення отримав український військовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *