ОСТАННІ НОВИНИ

Смертельне зіткнення під Львовом: один із водіїв був п’яним

Наталя Дуляба

|

В неділю ввечері, 10 травня, у селі Солонка, що відразу під Львовом, п’яний водій автомобіля Seat Ibiza врізався в Opel Vectra. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Як встановили правоохоронці, аварія сталась орієнтовно о 22:00 год. на трасі Київ – Чоп у селі Солонка Пустомитівського району.

26-річний водій автомобіля Seat Ibiza, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, скоїв зіткнення з Opel Vectra, яким керував 40-річний львів’янин. Внаслідок ДТП загинув пасажир автомобіля Seat – 28-річний житель Сумської області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – позбавлення волі до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Водія Seat Ibiza, 26-річного жителя Пустомитівського району, вже затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Триває досудове розслідування.

Фото: Варта 1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *