ОСТАННІ НОВИНИ

Усик та Ломаченко потрапили до бази «Миротворець»

Вероніка Рой

|

Відомі український боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко потрапили до бази «Миротворця», передає Львівський портал.

 

У профілях обох українських боксерів у базі «Миротворець» вказано, що вони знялись у пропагандистському російському фільмі «Здрастуй, брате! Христос воскрес».

Крім цього спортсменів звинувачують у запереченні російської агресії, участі в антиукраїнських пропагандистських заходах Росії, маніпуляції суспільно значущою інформацією і називають противниками незалежності українського православ’я від контролю Росії.

Профіль Олександра Усика.

Натисніть на зображення для його збільшення

Профіль Василя Ломаченка.

Зазначимо, центр «Миротворець» розпочав свою роботу у 2014 році. «Миротворець» не є державною організацією. Сайт позиціонує себе як урядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку.

Як писав Львівський портал, українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко знялися у документальному фільмі «Здрастуй, брате! Христос воскрес», у якому розповідають про дружбу з російськими спортсменами і розмірковують про те, що «ми один народ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *