ОСТАННІ НОВИНИ

Трьом спортсменам з Львівщини призначили президентські стипендії

Вероніка Рой

|

Видатним спортсменам із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерам призначили президентську стипендію. Серед них – троє представників Львівщини. Відповідний указ Володимир Зеленський підписав учора, 4 травня, передає пресслужбі Львівської ОДА.

 

Президентську стипендію отримає чемпіон Європи 2019 року з настільного тенісу Віктор Дідух. Він – чемпіон Літніх Паралімпійських ігор, майстер спорту України міжнародного класу та Заслужений тренер України. Займається настільним тенісом у Львівському регіональному центрі з фізичної культури і спорту людей з інвалідністю «Інваспорт».

Також отримує стипендію бронзова призерка чемпіонату світу 2019 року з фехтування на візках Наталія Морквич та її тренер Андрій Колесніков. Наталія – чемпіонка світу 2015 року з фехтування на візках. Брала участь в Паралімпійських іграх-2016. Андрій Колесніков – український фехтувальник, Заслужений тренер України, багаторазовий чемпіон і призер чемпіонатів України.

Зокрема, двоє спортсменів та один тренер отримають по 7 тисяч гривень стипендії.

Нагадаємо, у квітні 16 спортсменам Львівщини з олімпійських видів спорту за призові місця на чемпіонатах світу і Європи серед дорослих, молоді, юніорів та їх тренерам призначили стипендії президента України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *