ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові в посилці на «Новій пошті» вибухнула навчальна граната

Ольга Денисяка

|

У понеділок, 4 травня, у відділені «Нової пошти» на вулиці Медової Печери в посилці вибухнула навчальна граната. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Так, близько 17:30 год. до поліції звернувся працівник відділення «Нової пошти» на вулиці Медової Печери у Львові. За його словами, у посилці, яку отримував один з клієнтів, були предмети, схожі на ручні гранати.

«Під час того як чоловік оглядав вміст відправлення, пролунав характерний звук, схожий на гучний хлопок. Потерпілих та пошкоджень майна немає», –  йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили, що відправлення повинен був отримати 51-річний львів’янин. Зараз правоохоронці встановлюють обставини події, проводиться перевірка.

Як уточнили Львівському порталу у пресслужбі Нової пошти, 4 травня у відділенні НП №20 у Львові вибухнула навчальна граната з шумовим ефектом. Її замовив один з клієнтів, який є співробітником організації, що проводить навчання з військової підготовки.

«Вибух відбувся під час перевірки посилки клієнтом у відділенні. Наголошуємо, що мова йде про макет гранати, який використовується під час навчання, а не про зброю. Ніхто з клієнтів та співробітників не постраждав, приміщення та посилки також не ушкоджені. Наразі відділення тимчасово закрите. На місці працює поліція та представники вибухотехнічної служби», – йдеться у повідомленні.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *