ОСТАННІ НОВИНИ

Працівникам, які підхоплять коронавірус, «Укрзалізниця» виплатить до 10 тисяч

Наталя Дуляба

|

Усі працівники «Укрзалізниці», які захворіють на коронавірус, отримають матеріальну допомогу розміром від 6000 до 10 000 грн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі компанії.

 

Комісія, яка займається соцзахистом працівників «Укрзалізниці», вирішила надавати матеріальну допомогу тим працівникам, які підхоплять коронавірусну інфекцію.

Так, працівникам залізниці, яким діагностують COVID-19, отримають матеріальну допомогу розміром до 10 000 грн, якщо перебіг захворювання буде важким, та до 6 000 грн, якщо хвороба протікає без ускладнень.

«Важливо, аби кожен залізничник, який продовжує виконувати свої обов’язки в умовах епідемії, відчував підтримку з боку компанії. Ми робимо все, аби захистити своїх працівників від інфікування на робочому місці та забезпечити їм належні умови праці. Однак поки епідемічна ситуація в країні не стабілізується, залізничники мають знати, що у разі інфікування цією хворобою, їх підтримають і допоможуть», – кажуть в «Укрзалізниці».

Зазначимо, що через карантин регулярних пасажирських перевезень «Укрзалізниця» не здійснює ще з березня. Втім компанія довозить на роботу працівників спецслужб. Протягом квітня залізниця безкоштовно перевезла 43 000 працівників екстрених служб.

Також «Укрзалізниця» закупила 24 апарати штучної вентиляції легень. Поставка запланована на середину травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *