ОСТАННІ НОВИНИ

Коронавірус виявили у 405 мешканців Львівщини

Наталя Дуляба

|

Станом на ранок середи, 29 квітня, у Львові та області підтвердили 405 випадків зараження коронавірусом. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

Станом на 08:00 год. 29 квітня на Львівщині діагноз «коронавірусна інфекція» підтвердився у 405 людей. За останню добу виявили 34 нових хворих.

Коронавірус забрав життя уже 13 мешканців Львівської області. Побороти недугу вдалося 66 людям.

За даними очільниці міського штабу боротьби з коронавірусом, у львівській інфекційній лікарні зараз перебувають 107 хворих на коронавірус, п’ятеро із них – у реанімації. До апаратів штучної вентиляції легень не під’єднаний ніхто.

Із початку карантину за допомогою в обласну інфекційну лікарню звернулись 1723 людини. 353 із них госпіталізували, 1370 осіб відправили на амбулаторне лікування, ще 249 осіб виписали.

Нагадаємо, про 13 смерть від коронавірусу на Львівщині стало відомо у вівторок, 28 квітня. Від COVID-19 помер 76-річний мешканець Рудного. Чоловік був гіпертоніком та мав ішемічну хворобу серця.

Львівський портал також писав репортаж про те, як проходить один день роботи медиків в обласній інфекційній лікарні. Детальніше читайте за цим посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *