ОСТАННІ НОВИНИ

Судитимуть двох чоловіків, яких підозрюють у підриві авто львівського бізнесмена

Вероніка Рой

|

До суду скерували обвинувальний акт стосовно двох львів’ян, котрих підозрюють у спробі підриву авто бізнесмена у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Мова йде про інцидент, який стався 15 травня 2019 року на вулиці Трускавецькій у Львові. Того дня невідомі особи підклали саморобний вибуховий пристрій під авто BMW X6 та підірвали його.

Зловмисникам не вдалось довести намір до завершення. Після вибуху було пошкоджено кузов автомобіля, а сам потерпілий залишився живим. За версією слідства, до вчиненого причетні двоє львів’ян: 33 та 50 років.

Їх дії кваліфіковано за ч.2 ст.15, п.п. 5,6,11,12, ч.2 ст.115 (умисне вбивство), ч. 2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна), ч. 1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

В четвер, 23 квітня, обвинувальний акт скеровано до суду. На цей час фігуранти перебувають під вартою. Їм загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років з конфіскацією майна.

Зазначимо,  матеріали досудового розслідування стосовно можливого організатора вчинення злочину виділено у окреме провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *