ОСТАННІ НОВИНИ

У Ратуші встановили обладнання для дистанційного температурного скринінгу

Соломія Головіна

|

У Ратуші в п’ятницю, 24 квітня, у тестовому режимі запрацювали пристрої проведення дистанційного температурного скринінгу для працівників та відвідувачів Львівської міської ради. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

 

Так, за словами заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, у випадку виявлення підвищеної температури працівник повинен повідомити про це керівника та сімейного лікаря.

«Сьогодні фактично перший день, коли у робочому режимі тестується температурний скринінг. Він здійснюється за рахунок встановлення теплової камери в адміністративній будівлі (ратуші). Це – перша будівля, де відбувається тестування. Сьогодні працівники при вході в Ратушу проходили скринінг. Близько 10 працівників було визначено, що мають підвищену температуру. Власне, логістика наступна: працівник або відвідувач заходить у приміщення, має зупинитись на позначці на 3 секунди, при цьому здійснюється скринінг та визначається температура. Якщо температура становить вище 37.8 оС, працівник мусить поінформувати про це у телефонному режимі свого керівника та сімейного лікаря. Вже після узгодження цих питань він має змогу або продовжити працювати, або має повернутись на самоізоляцію дотримуватись визначених медичних рекомендацій», – зазначив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Як повідомляв Львівський портал, станом на 24 квітня на Львівщині коронавірусну інфекцію підтвердили у 289 людей. З них 12 померло, ще 39 вже одужали.

Нагадаємо, у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *