ОСТАННІ НОВИНИ

Суд зобов’язав СБУ розслідувати можливу держзраду Єрмака та Кучми

Наталя Дуляба

|

Шевченківський районний суд м. Києва зобов’язав Службу безпеку України розслідувати можливу державну зраду з боку голови Офісу президента Андрія Єрмака та представника президента в Тристоронній контактній групі Леоніда Кучми. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нардеп Володимир В’ятрович.

 

«Маленька перемога. Суд задовільнив мою скаргу щодо бездіяльності СБУ і зобов’язав Службу не пізніше як за 24 години внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості, викладені у моєму зверненні, і розпочати розслідування можливої державної зради Єрмаком та Кучмою», – написав Володимир В’ятрович.

Він також додав, що очікує такого ж рішення суду стосовно Держбюро розслідувань.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Зазначимо, раніше суд відмовив нардепу Володимиру В’ятровичу у відкритті кримінальної справи щодо можливої держзради Єрмака і Кучми.

Нагадаємо, глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що на останній зустрічі у Мінську у березні сторони домовилися створити Консультативну раду за участі представників України та бойовиків так званих «Л/ДНР». Росія, Німеччина, Франція та ОБСЄ будуть у статусі гарантів-спостерігачів.

Андрій Єрмак, який і представляв Україну на перемовинах, запевняв, що створення такої ради не означає визнання так званих «ЛНР» і «ДНР».

Проте десятки депутатів з владної фракції «Слуга Народу» звернулись до президента Володимира Зеленського із закликом не вести прямі переговори з бойовиками і не погоджувати цю Консультативну раду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *