ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському супермаркеті освятили паски

Ольга Денисяка

|

Священики ПЦУ освятили паски в одному із львівських супермаркетів. Про це повідомляє Духовна велич Львова, передає Львівський портал.

«З благословення Митрополита Димитрія Рудюка священики Львівського благочиння освятили Паски у супермаркетах «Сільпо», – йдеться в повідомленні.

Як відомо, на Великодні свята українців закликають залишатися вдома, аби уникнути розповсюдження коронавірусу. Детальніше про те, як Україна відзначатиме найбільше християнське свято, читайте у матеріалі Львівського порталу «Великодні свята під час карантину. Як українцям пропонують святкувати Вербну неділю та Пасху?»

Також додамо, що 500 священників усіх християнських конфесій у Львові збираються перевірити на наявність коронавірусної інфекції. Майже половина з них вже пройшла тестування, з результатами можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, днями коронавірусну інфекцію виявили у священника з Червонограда Львівської області. Храм, у якому він служить, продезінфікували і закрили. А всіх людей, які контактували з отцем, просять самоізолюватись і при прояві симптомів негайно звертатись до сімейного лікаря.

Фото: Facebook/Артемій Бабленюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *