ОСТАННІ НОВИНИ

В Києві освятили 10 000 пасок, які Укрпошта розвезе по домівках

Наталя Дуляба

|

Священники УГКЦ та ПЦУ освятили 10 000 великодніх пасок, які Укрпошта безкоштовно доставить усім потребуючим. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті інформації УГКЦ.

 

Паски священнослужителі освятили в суботу, 11 квітня, на території складів Укрпошти. 10 000 великодніх пасок найближчим часом компанія доставить найбільш потребуючим українцям.

«Ми освятили вже придбані попередньо паски. Тепер Укрпошта безкоштовно їх доставить до домів потребуючих», – пояснив о. Любомир Яворський (УГКЦ), який взяв участь у освяченні.

Нагадаємо, безкоштовно освячені паски Укрпошта доставлятиме протягом 13-17 квітня. Втім за сам великодній хліб доведеться заплатити: паски вагою 450 г – 50 грн або 300 г –30 грн, їх можна замовити з післяплатою. Замовити безкоштовну доставку великоднього хліба можна через сайт компанії або через контакт-центр 0 800 300 545. Додому паску принесуть листоноші чи кур’єри.

Львівський портал також писав про те, як українці святкуватимуть Вербну неділю на Великдень під час коронавірусного карантину. Всі деталі – за цим посиланням.

Фото: УГКЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *