ОСТАННІ НОВИНИ

Наступний обмін полонених відбудеться до Великодня, – Офіс президента

|

Під час відеоконференції Тристоронньої контактної групи сторони домовилися про взаємний обмін полонених до Великодня. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Офісу президента.

 

«Під час відеоконференції ТКГ були досягнуті принципові домовленості щодо списків для взаємного звільнення утримуваних осіб, а також дати – не пізніше Великодня, – йдеться у повідомленні.

Крім обміну, на засіданні ТКГ обговорили питання гуманітарного розмінування територій. Сторони мають надати ОБСЄ список таких об’єктів для розмінування та гарантувати безпеку на всіх ділянках.

Сторони також продовжили переговори щодо визначення наступних ділянок розведення сил та засобів на Донбасі. Також керівник Офісу президента Андрій Єрмак підкреслив важливість повного, всеосяжного та безстрокового дотримання режиму припинення вогню на сталій основі.

Нагадаємо, 2 квітня, так звані «уповноважені з прав людини» самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» назвали списки людей, яких можуть передати Україні у межах наступного обміну утримуваними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *