ОСТАННІ НОВИНИ

В Неаполі українських медиків зустрічали піснями Руслани

Вероніка Рой

|

У суботу ввечері, 4 квітня, в Неополі італійці піснями Руслани дякували українським лікарям, котрі приїхали допомогти боротися з пандемією коронавірусу. Про це у Facebook повідомив генеральний консул України в Неаполі Віктор Гамоцький, передає Львівський портал.

 

«В бізнес-центрі Неаполя на повну потужність лунають пісні Руслани. Так італійці дякують за солідарність і гуманітарну допомогу України у протидію коронавірусу», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 3 квітня президент України Володимир Зеленський підписав указ про допомогу Італії в боротьбі з пандемією коронавірусу. Документом передбачалося, що бригада українських медиків вирушить до Італії для допомоги в боротьбі з пандемією COVID-19 та обміну досвідом. Частина лікарів була визначена Міністерством охорони здоров’я України, інші – Міністерством внутрішніх справ. Відтак, Україна забезпечить оплату та захист лікарям, а італійська сторона – проживання та харчування.

Вже 4 квітня 20 українських медиків вирушили в Італію для допомоги у боротьбі з пандемією корнавірусу. Також До Італії на допомогу в складі делегації МОЗ вирушили і троє львівських лікарів.

Фото: МВС

Відео:Віктор Гамоцький

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *