ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік жбурнув жменю монет в обличчя касирці, бо йому дали решту «копійчаними» гривнями

Соломія Головіна

|

У Полтаві 49-річний чоловік жбурнув жменю монет касирці в обличчя. Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганських дій чоловіка у супермаркеті. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Полтавської області.

 

Зазначається, що під час моніторингу мережі Інтернет поліцейські виявили фрагмент відео, на якому зафіксовано факт вчинення правопорушення відвідувачем супермаркету, розташованого в обласному центрі.

У рамках досудового розслідування поліцейськими встановлені очевидці та постраждала жінка, а також особа, яка причетна до правопорушення. Ним виявився 49-річний мешканець міста Полтава. Під час спілкування з поліцейськими фігурант надав свідчення та визнав свою провину.

За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Триває досудове розслідування. У разі доведення вини чоловіка, йому може загрожувати покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до шести місяців арешту, або до п’яти років обмеження волі.

Фото: ГУ НП у Полтавській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *