ОСТАННІ НОВИНИ

Кураторство олігархами областей – це повернення «смотрящих» і ганьба на весь світ, – Васюник

Ольга Денисяка

|

Кураторство областей олігархами, яке придумали під приводом боротьби з епідемією коронавірусу, – це ганьба на весь світ для демократичної держави. Раніше це приховували, були так звані «смотрящі», а тепер легалізовують. Про це заявив громадсько-політичний діяч Ігор Васюник на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

 

За словами Ігря Васюника, бізнес не повинен виконувати роботу чиновників, а чиновники не повинні казати як і що робити бізнесу не в рамках законодавчого регулювання.

«Олігархам віддали «кураторство» областями. Офіційно оголосили. Раніше це приховували, були так звані «смотрящі». А тепер під приводом боротьби з епідемією придумали і легалізовують «кураторів». Сам факт цього – це ганьба на весь світ для демократичної держави», – заявив громадсько-політичний діяч.

Водночас він пропонує олігархам віддати 20% статків, щоб підтримати Україну у складний час боротьби з коронавірусом.

«Не кураторство їм потрібно віддавати, а прийняти на законодаічому рівні заставити їх поділитися статками. Мінімум 20% вони повинні направити до державного бюджету у складний для країни час боротьби з коронавірусом… І після того їм потрібно заборонити брати участь в управлінні державою. Може після цього врешті-решт ми почнемо розвиватися, як цивілізована, сильна країна», – заявив Ігор Васюник

Олігархам віддали «кураторство» областями. Офіційно оголосили. Раніше це приховували, були так звані «смотрящі». А тепер під приводом боротьби з епідемією придумали і легалізовують «кураторів». Сам факт цього – це ганьба на весь світ для демократичної держави.P.S. Я аж ніяк не проти великого бізнесу, але чесного бізнесу. І дуже добре, що бізнес зараз долучився до допомоги. Але бізнес точно не повинен виконувати роботу чиновників, а чиновники не повинні казати як і що робити бізнесу не в рамках законодавчого регулювання. – – – – – – – –Ігор Васюникгромадсько-політичний діяч

Gepostet von Ігор Васюник am Samstag, 28. März 2020

Львівський портал повідомляв, що 16 березня президент Володимир Зеленський зібрав у себе українських олігархів, аби попросити їх допомоги у боротьбі з коронавірусом. Втім розмова завершилась не лише обговоренням фінансової допомоги.

Під час зустрічі області України «поділили» між олігархами, які допомагатимуть місцевій владі у протидії COVID-19. Львівщиною опікуватиметься Рінат Ахметов.

Голова Львівської облради Олександр Ганущин сподівається, що Ахметов допоможе Львівщині із коронавірусними закупівлями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *